Afdrukken

Dankzij een hele mooie oefening tijdens de ½ finale acrogym in Gramsbergen op 21 mei wist het E-senioren paar Chayenne Sneijers en Anouk de Vet zich geheel onverwacht rechtstreeks te plaatsen voor de landelijke finale acrogym die op 11 juni in Kampen plaatsvond. Een prestaties waar ze met recht trots op mogen zijn!

      

 

Onder toeziend oog van aantal enthousiast meegereisde supporters probeerden ze een mooie oefening neer te zetten.

 

Maar een landelijke finale geeft toch wat extra druk, mogelijk dat daardoor het eerste partner element niet helemaal ging zoals verwacht waardoor ze helaas een aantal punten in moesten leveren …… maar ondanks dat, wisten ze de oefening heel netjes af te maken.

Dat ze direct na de oefening een beetje teleurgesteld waren is logisch; aan de andere kant mogen ze heel trots zijn, dat ze zo ver gekomen zijn. Dat geldt trouwens voor alle acro-teams dit seizoen.

Alle vier de THOR -teams hebben laten zien dat ze met de beperkte trainingstijd van 2 uur per week hele nette oefeningen kunnen neerzetten en zeker niet onder moeten doen voor de rest van het deelnemersveld.

 

Zaterdag 18 juni as. tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen kan iedereen die dat wil nog eens genieten van acrogym. Tussen wedstrijdronde 1 en 2 zullen de vier teams allemaal hun wedstrijdoefening laten zien met afsluitend een gezamenlijke demo.

 

Wij, als trainers zijn heel tevreden en trots op alle prestaties en genieten nog na van alle mooie en vooral plezierige momenten!

 

Johan en Marijke